RÓLUNK


Szeretnél felejthetetlen élményt szerezni gyermekednek és barátaidnak azzal, hogy születésnapi medencés bulit szervezel nekik játszóházzal?

Itt az alkalom! Zsúfolt uszoda helyett Szentendrén, exkluzív, diszkrét,barátságos, intim családias környezetben működő, tágas és fedett medencés-vízi-játszótér és játszóház várja a szórakozni és bulizni vágyó kicsiket és barátaikat télen-nyáron. Fergeteges medencés buli lehetőség a gyerekeknek zenével-animátorral- fényjátékkal. Dekoráció-lufi-arcfestés-torta is kérhető. Gazdag és változatos szolgáltatások: szauna / szolárium / rajzasztal, öltözők / pelenkázók. Itt egészen biztosan nem fogtok unatkozni, hatalmas és emlékezetes élményben lesz részetek!

Emellett megismerhetitek egyéb szolgáltatásainkat is: Babaúszás; Aquakontakt; úszás előkészítő foglalkozás, tornák stb. A rendezvény teljesen zártkörű. A parkolás ingyenes.

A helyszín az ANTSZ által engedélyezve van. Oxigénnel és UV fénnyel kezelt 32’C fokos víz ! Nincs irritáció ! Nagy és csodás élmény a kicsiknek és a családnak!

Várunk szeretettel !

A mottóm : Legyünk együtt vizesek 🙂

Scroll to Top