AQUAKONTAKT


AQUAKONTAKT

VÍZI MEDITÁCIÓ

1 Fős Magánóra – Tóth Andi oktatóval : 20-40-10-254

Medencénk tökéletesen alkalmas aquakontakt vízi kezelésre, mely egy mély relaxációs állapotot elősegítő vízi meditáció, amely során megtapasztalhatod a víz gyógyító minőségét. A módszer a vízben gyengéd nyújtásokkal, áramló mozgással és masszázs elemekkel kiegészítve történik.

Ajánljuk aquakontakt kezeléseinket, ha:

  • megnyugvásra, feltöltődésre vágysz
  • szeretnéd az elmédet lecsendesíteni, de eddig semmilyen módszer nem használt
  • szeretnél dolgozni a bizalom kérdéskörével
  • ha az önismereti útját járod, és szívesen megtapasztalnád jelenléted új közegben, a meditáció és a víz különleges kapcsolatában.

AQUAKONTAKT

Medencénk tökéletesen alkalmas egy mély relaxációs állapotot elősegítő vízi masszázsra, dinamikus meditációra. A módszer a vízben gyengéd nyújtásokkal, áramló ringó mozgással és masszázs elemekkel kiegészítve történik. A meleg víz ideális közeg a test és a tudat együttes felszabadulásához.

A víz gyógyító hatása úgy mozgásszervi, mint pszichés állapotunkra régóta bizonyított. Ezen alapokon jött létre az AQUAKONTAKT meditációs vízi foglalkozás, hogy megteremtse azt az ellazult, stresszmentes közeget és egyensúlyt, ami beindítja a test öngyógyító mechanizmusait.

A súlytalan lebegés állapotában a test ellazul, az elme lelassul, az érzelmek áramolnak és egy meditatív állapotba jutsz, ami a nyugalomban való jelenlét állapota: ezt segíti elő a ringó mozgás, a meleg víz, a biztonság, amit a másik ember nyújt számodra.

A víz olyan különleges adottságokkal rendelkezik, ami bárki számára elérhető, ez egyfajta ősi tudás, amit születésünktől kezdve tapasztalunk, ismerünk.

FELEJTSD EL A FÁJDALMAT!

Gerincünk többszörösen túlterhelt, mint amire született. 

A víz közegében a test súlytalanná válik és ezáltal mentesül a teher alól, ami páratlan lehetőség, és amit más körülmények között lehetetlen megtapasztalni.

Oldódik a feszültség, de nem csak az izmokban és ezáltal az ízületekben, hanem magában az idegrendszerben is. Így az aquakontakt ideálisan hat mentális állapotunkra is anélkül, hogy különösebben tennünk kellene érte.

MOZOGJ EGYÜTT A VÍZZEL!

A vízzel való kapcsolat a bennünk zajló állandó folyamatosságot is jelképezi. Folyamatosan mozgó, áramló, egyben finoman megtartó közeg, ami segít a könnyedség és játékosság képességet megélni, ami életünkben, kapcsolatainkban is megjelenhet. Teret adhat újra olyan képességeknek, amiket gyerekkorunkban bátran megéltünk, de az élet folyamán elvesztettünk vagy elhagytunk.

Lehetőség nyílik az aquakontakton belül arra is, hogy a kezelésben aktívan részt vegyél, tested mozdulataival irányt mutass a kezelőnek, így a kezelés egy közös koreográfiává alakulhat, amelyben akár megszűnhet a kezelt és kezelő szerepe, és megélhetjük az egység élményét.

MERÜLJ EL és Merülj bele!!

Mindezt megélheted egyénileg, vagy partnerrel együtt –vezetve. A privát vízi kezelések során lehetőség nyílik számodra önálló, szabad mozgásra is a vízben, ezáltal mozgási kreativitásod is fejlődhet.

Együtt mozogni a vízzel szintén óriási élmény, megváltoztathatja akár az önmagadról alkotott képet, mint egy önismereti játék.


AQUAKONTAKT EGYÉNI KEZELÉS

mélyrelaxációs vízi kezelés

Bevezetés a vízi relaxációba – Lebegtesd meg társadat 

  • pároknak, családtagoknak, barátoknak
  • ahol megismerheted milyen érzés megbízni a vízben, kapcsolódni a testeddel és a társaddal, megtapaszthatod azt az adni/kapni élményt, amit csak a víz adhat a súlytalan lebegés állapotában
  • a program célja, hogy az itt megtapasztaltakat és tanultakat: a lebegés és lebegtetés élményét a jövőben önállóan is tudjátok alkalmazni 

Páros (szinkron) aquakontakt kezelés 

ha szeretnéd elmélyíteni a kapcsolatodat pároddal, családtagoddal, barátoddal és szívesen megtapasztalnád saját és partnered jelenlétét egy új közegben, egy más dimenzióban

Szabad mozgás és áramlás, tánc a vízben

  • egyedül vagy akár partnereddel kibérelheted a medencét
  • vezetővel vagy önállóan is áramolhatsz

A kezelésen bárki részt vehet, akinek a melegvízben való tartózkodás egészségügyi szempontból nem ellenjavallt, illetve nem kell tudnod úszni sem.

forrás: Aldea Benedek és Majoros Niki Aquakontakt oktatók


OKTATÓNK: TÓTH ANDI
TELEFON: 06-20-40-10-254

Scroll to Top